Boudoir met natuurlijk licht

Hallo allemaal, tis alweer een tijdje geleden dat ik mij laatste blog geschreven heb, dus hoog tijd voor een nieuwe.

De laatste tijd ben ik me heel erg aan het bezig houden met boudoir shoots. En dan wel vastgelegd met natuurlijk licht. Met natuurlijk licht bedoel ik bestaand daglicht. De grote uitdaging is hier dat daglicht niet constant is. Het is telkens anders en ook is het niet altijd even flatteus. Maar als je goed kijkt dan is het een heerlijke lichtbron om mee te werken. Met name boudoir komt hierdoor heel sterk over. De hooglichten en schaduwen versterken de curven en lijnen en geven veel kracht aan het model.
Ook kun je heel mooi kunstlicht toevoegen als extra sfeermakers, denk hierbij aan kaarsen, schemerlampjes ed.

Ik fotografeer momenteel veel bij mij thuis maar deze shoots doe ik ook op locatie. Heb jij nou interesse in een dergelijke photoshoot en je wilt in je eigen vertrouwde omgeving deze vastgelegd hebben, informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Desiree-raam

Author: Manfred Siebum Fotografie

Hallo, mijn naam is Manfred Siebum, fotograaf en retoucher. Ik wil jullie via deze website mijn werk als fotograaf en retoucher laten zien. Wil je meer weten neem dan contact met ons op via tabblad 'contact'.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.