Godox AD400Pro Witstro

Enkele weken geleden heb ik, als upgrade aan mijn huidige setup, een Godox AD400Pro aangeschaft. Ik had de grotere broer, de AD600Pro, al een hele lange tijd op mijn verlanglijstje maar na me goed ingelezen te hebben kwam ik tot de conclusie dat de ‘kleinere’ AD400Pro beter in mijn huidige setup zou passen.

Ik heb er nu in totaal 4 korte outdoor shoots mee gedaan en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik echt onder de indruk ben. Powerafgifte is voor mijn stijl voldoende, reload is zeer snel (full power reload binnen een seconde), de bouw is echt zeer robuust en aangezien ik al voorzien was van een Godox reportageflitser, de TT685 met een X1 trigger, kan de AD400 zonder problemen in de setup opnemen en kan ik beide flitsers met de X1 trigger bedienen.
De flitser beschikt oa over TTL mode en High Speed Sync tot zelfs 1/8000e seconde.
Kijk voor de volledige specs op de site van Godox

Enkele voorbeelden uit mijn shoots zijn:

Canon 5DII |Canon 24-70 2.8L | f/2.8 | 1/8000e sec | iso 400
Canon 5DII |Canon 85mm f/1.8 | f/1.8 | 1/2000e sec | iso 100

2 thoughts on “Godox AD400Pro Witstro

 1. Frog17 says:

  Je krijgt er wel supermooie resultaten van dus de aanschaf is zeker niet voor niks.

  Reply
 2. Martine Gordijn says:

  Heee!,
  Ja de site ziet er prachtig uit plus hoe je de foto’s hebt gemaakt. zou ook graag me in willen schrijven en meer van je willen zien met al je informatie van de foto’s erbij. Dank je!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.